Boba Art

Bódi Barbara alkotásai

Kapcsolat

Érdeklődőknek
Az árak egyéni megállapodás tárgyát képezik, melyet az alkotás mérete, anyaga és jellege határoz meg. A kisebb grafikák, melyek akár fényképről is készülhetnek már 10 ezer Ft-tól megvásárolhatóak, illetve olajfestmények már 40 ezer Ft/db-tól elérhetőek. A művészi alkotásaim egyedi alkalmakra, kimagasló eseményekre, akár meghitt pillanatokra, frappáns és stílusos ajándéknak, vagy akár lakás kiegészítőként és dekorációként is kitűnőek, jó szívvel ajánlom Önnek. Idővel az értékét csak növelő olajfestmény, gyönyörű és felejthetetlen pillanatokat, mély érzelmeket hagy Ön és szerettei szívében, melyre mindig is szívesen fognak visszaemlékezni. A festmény minden alkalomra értékes minőségi szép ajándék.

Ajánlás – Növényi ornamentikával tarkított dekorációk vegyes technikával, akár kiválasztott virággal és színvilággal egyedi felirattal.
Pirográf technikával készült növény- és állatvilág motívumok idézettel fatáblákra, névtáblákra, fadobozokra, kis szekrényekre, bőrre – egyedi igények megbeszélésével.

 

Illés Bódi Barbara

Bódi Barbara Boba

Telefonszám: +36 30 933 7926

Írjon emailt:

artistboba@gmail.com

[contact-form-7 404 "Not Found"] No responses yet